Producători
 
Coş cumpărături
0 obiecte
 
Oferte Speciale
Kit Linie picurare 250mp Kit Linie picurare 250mp
719,40 RON 503,78 RON  
Kit Linie picurare 500mp Kit Linie picurare 500mp
937,40 RON 732,77 RON  
Kit Linie picurare 500mp Kit Linie picurare 500mp
937,40 RON 732,77 RON  
 

Confidentialitate

Politica de confidentialitate a EcoPlant Galati

EcoPlant Galati se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului Magazin Agricol www.ecoplantgalati.ro catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Societatea va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe magazinul agricol EcoPlantGalati.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. EcoPlant Galati poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

EcoPlant Galati nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul magazinului agricol EcoPlantGalati.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul EcoPlantGalati.ro, se pot dezabona utilizand link-ul din footer-ul newsletterului EcoPlant Galati primit prin email.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa office@ecoplantgalati.ro , iar pentru sesizari si reclamatii, la adresa admin@ecoplantgalati.ro.