Producători
 
Coş cumpărături
0 obiecte
 
Oferte Speciale
Kit Linie picurare 250mp Kit Linie picurare 250mp
719,40 RON 503,78 RON  
Kit Linie picurare 500mp Kit Linie picurare 500mp
937,40 RON 732,77 RON  
Kit Linie picurare 500mp Kit Linie picurare 500mp
937,40 RON 732,77 RON  
 

Informatii Livrare si Plata

Informatii utile - Magazinul Agricol Online Ecoplant Galati

Cum Cumpar?

Livrare

Dupa finalizarea comenzii descrise in "Cum Cumpar?", veti fi contactat de un reprezentant al firmei noastre.

Deoarece actualizam la un interval fix produsele de pe site, exista posibilitatea ca produsele comandate sa nu se mai gaseasca pe stoc. 

Daca produsele exista pe stoc, comanda Dumneavoastra va fi confirmata de reprezentantul nostru.

Modalitatea de livrare va fi stabilita de comun accord cu reprezentantul Ecoplant Galati, in momentul confirmarii telefonice a comenzii.

Livrarea se poate face in orice zona din Romania, prin Fan Courier iar costurile de transport vor fi suportate de client.

Costurile de transport:

Coletele pana la 2 Kg vor fi taxate cu 16 RON incl TVA

Pentru colete cu o greutate > 2 Kg va rugam sa consultati tabelul de mai jos cu pretul in functie de greutatea coletului:

Tabel tarife speciale de livrare prin Fan Courier

ATENTIE: Toate tarifele de mai jos sunt valabile doar in cazul in care localitatea de livrare se regaseste in tabelul de mai jos cu localitatile unde se livreaza:

Tabel localitati standard de livrare

In cazul in care localitatea de livrare nu se regaseste in acest tabel se va percepe o taxa suplimentara in functie de nr. de km de la cea mai apropiata localitate din lista cu localitati de mai sus.

ATENTIE: Toate tarifele sunt negociate pentru Magazinul Agricol Ecoplant Galati iar pentru a beneficia de aceste tarife este necesar ca firma Ecoplant sa livreze in nume propriu produsele, ceea ce presupune ca plata transportului va fi inclusa in factura emisa de Ecoplant. 

Plata

Modalitati de plata:

In momentul confirmarii comenzii trebuie sa alegeti modalitatea de plata:

- CASH (in numerar) la livrare

- OP pe baza de proforma

Plata CASH (in numerar)

Plata produselor se poate face la livrare in numerar cu exceptia facturilor cu o valoare mai mare de 5.000 RON inclusiv TVA si transport care se vor plati prin OP inainte de livrare.

Plata se va face catre reprezentantul Ecoplant Galati sau catre reprezentantul Fan Courier in baza facturii fiscale. 

- Pe factura finala va fi inclus si Comisionul de ramburs de 6 RON (TVA inclus)

In cazul in care aveti un contract incheiat cu Ecoplant Galati, plata se va face conform conditiilor mentionate si agreate in contract.

Plata cu OP (ordin de plata)

Comenzile cu o valoare > 5.000 RON inclusiv TVA si Transport nu pot fi incasate in numerar - se va accepta doar plata in avans pe baza de factura proforma cu OP sau transfer bancar in contul Ecoplant Galati.

In momentul confirmarii comenzii, daca ati ales varianta achitarii comenzii prin OP, reprezentantul Ecoplant Galati va va transmite o factura proforma, care va contine si datele bancare ale Magazinului Agricol Ecoplant Galati, si veti putea efectua plata prin transfer bancar online sau prin OP de la orice agentie bancara.