Producători
 
Coş cumpărături
0 obiecte
 
Oferte Speciale
Kit Linie picurare 250mp Kit Linie picurare 250mp
719,40 RON 503,78 RON  
Kit Linie picurare 500mp Kit Linie picurare 500mp
937,40 RON 732,77 RON  
Kit Linie picurare 500mp Kit Linie picurare 500mp
937,40 RON 732,77 RON  
 

Fitofarmacie Online

Ecoplant Galati este o fitofarmacie din Galati, fondata in 2001, specializata in comercializarea de pesticide, ingrasaminte chimice si seminte pentru culturile de camp.

Societatea comerciala Ecoplant SRL cu sediul social in Galati, Str. Bravilor nr. 49 este societate comerciala avand CUI RO13803605 si este inregistrata in Registrul Comertului cu J17/201/2001.

Datorita colaborarii directe cu importatorii, dar si a parteneriatului cu marii distribuitori nationali, Ecoplant Galati va poate oferi cele mai bune preturi pentru erbicide, fungicide, insecticide si seminte!

Magazinul nostru agricol are o oferta variata de erbicide, insecticide, fungicide de la principalii producatori mondiali: Syngenta, Bayer, BASF, Du Pont, Makhteshim Agan, Chemtura, Nippon Soda, Dow, Nufarm dar si de la producatori autohtoni de produse generice. De asemenea fitofarmacia noastra comercializeaza ingrasaminte chimice clasice precum si ingrasaminte foliare de productie autohtona dar si importate.

In oferta fitofarmaciei Ecoplant Galati veti gasi o mare varietate de seminte pentru principalele culturi de camp, de la producatorii Pioneer, Limagrain, Syngenta, KWS, Monsanto, Euralis, Maisadour.

De asemenea daca sunteti in cautarea unui produs, si chiar daca nu il gasiti in lista noastra de pret, puteti sa ni-l solicitati si vom face tot posibilul pentru a vi-l procura.

Pentru comenzi mari, puteti solicita o oferta speciala de pret. Am incercat mereu sa avem clienti multumiti si incercam sa devenim pe baza acestei calitati partenerul principal atat pentru fermierii mici cat si pentru marile exploatatii agricole.