Producători
 
Coş cumpărături
0 obiecte
 
Oferte Speciale
Kit Linie picurare 250mp Kit Linie picurare 250mp
719,40 RON 503,78 RON  
Kit Linie picurare 500mp Kit Linie picurare 500mp
937,40 RON 732,77 RON  
Kit Linie picurare 500mp Kit Linie picurare 500mp
937,40 RON 732,77 RON  
 

Erbicid porumb ADENGO 465sc 0.2litri

Erbicid porumb ADENGO 465sc 0.2litri
Clic pentru mărire
Preţ: 126,00 RON
Disponibilitate: În Stoc
Model: adengo465sc0.2L
Producător: Bayer CropScience
Rating Mediu: 5 din 5 Stele!

Reducere de cantitate:
Cantitate Comandă Preţ Unitar
20 111,18 RON

Erbicid pentru porumb Bayer ADENGO 465sc 0.2 litri

Utilizare conform omologare: porumb

Adengo 465sc este un erbicid preemergent si postemergent timpuriu eficient in combaterea buruienilor dicotiledonate si monocotiledonate anuale din cultura porumbului.

Contine substanta activa: 

  • isoxaflutol 225g/l
  • tiencarbazon-metil 90g/l
  • ciprosulfamide 150g/l (safener)

Producator: Bayer CropScience

 

Adengo 465 SC combina doua substante active erbicide puternice, completate de cea mai noua tehnologie safener pentru cultura porumbului, care mareste selectivitatea produsului atât la aplicare preemergenta cat si la aplicarea postemergenta timpurie.

 

Isoxaflutol, cel mai puternic erbicid cu actiune reziduala pentru porumb, înglobeaza tehnologia unica “Synchronized Weed Control”- controlul sincronizat al buruienilor. Aceasta caracteristica exceptionala a produsului consta în capacitatea de reactivare, care îi permite sa fie din nou activ în timpul primelor ploi ce urmeaza dupa o perioada fara precipitatii, controlând astfel buruienile ce pot rasari în aceasta perioada. 

 

Tiencarbazon-metil, noua componenta activa erbicida de la Bayer, cu spectru de combatere asupra buruienilor graminee si dicotile, contribuie activ la controlul complementar al unor buruieni (Polygonum spp.) precum si la intarirea actiunii asupra gramineelor. Adengo este preluat radicular dar si foliar si are o puternica activitate sistemica in planta. Buruienile sunt distruse chiar dupa rasarire. Primul semn al eficacitatii consta în albirea plantulei, urmata la scurt timp de distrugerea ei rapida si completa.

Ambalaj: 0,2L

Doza recomandata: 0,3- 0,45l/ha pentru: porumb

Aplicare: preemergent si postemergent pana in faza de 3 frunze a porumbului

Preemergent: doza recomandata este de 0,35 - 0,4 l/ha. Adengo se utilizeaza în doza de 0,35 l/ha pe soluri cu continut de humus pâna la 2,5% si în doza de 0,4 l/ha pe soluri cu continut în humus de 2,5-3,5% si infestare puternica cu buruieni. 

Postemergent timpuriu: doza recomandata este de 0,3-0,35 l/ha. Doza redusa se utilizeaza pe soluri cu continut redus în humus si infestare slaba, iar doza de 0,35 l/ha se utilizeaza pe soluri cu continut de 2,5-3,5% humus si infestare puternica cu buruieni. Tratamentul se efectueaza pâna în faza de 3 frunze ale porumbului si buruieni în faza incipienta de crestere (2-3 frunze).

 

Volumul de solutie de preparat: 200 - 400 l/ha. Adengo permite mentinerea solului curat timp de 6-8 saptamâni de la aplicare sau pâna la prima eventuala lucrare mecanica. La dozele recomandate corespunzator continutului în humus din sol, Adengo 465 SC are o buna selectivitate pentru hibrizii cultivati în prezent în România. Pentru loturile de hibridare este necesar avizul furnizorului de samânta. Atentie: produsul se agita în ambalajul sau original înainte de a se turna în rezervorul masinii / echipamentului de stropit. 

Spectrul de combatere: buruieni dicotiledonate si monocotiledonate anuale cele mai frecvent intalnite

Principalele specii de buruieni dicotiledonate combatute: Amaranthus spp. (stir), Ambrosia spp. (iarba pârloagelor), Anthemis arvensis (romanita de câmp), Atriplex patula (loboda), Capsella bursa-pastoris (traista ciobanului), Chenopodium spp. (spanac salbatic), Cirsium arvense din samanta (palamida din samânta), Datura spp. (ciumafaie), Galinsoga parviflora (busuioc salbatic), Galium aparine (turita), samulastra de Helianthus annuus (floarea soarelui), Lamium purpureum (sugel puturos), Matricaria spp. (musetel), Plantago major (patlagina mare), Polygonum spp. (ardeiul broastei), Portulaca oleracea (grasita), Sysimbrium officinale (voinicea), Solanum nigrum (zârna), Stelaria media (rocoina), Thlaspi arvense (pungulita).  

Principalele specii de buruieni monocotiledonate combatute: Avena fatua (odos), Digitaria spp. (meisor), Echinochloa spp. (iarba barboasa), Panicum spp. (mei), Setaria spp. (mohor), Sorghum halepense din samanta (costrei din samanta).


Pregatirea solului
Pentru a obtine cele mai bune rezultate, solul trebuie sa fie bine pregatit, fara bulgari, astfel asigurandu-se un bun contact al solutiei cu solul. Pentru obtinerea eficientei maxime la aplicarea preemergenta, se recomanda aplicarea produsului imediat dupa semanat, pentru a valorifica umiditatea existenta în stratul superficial de sol. Nu este necesara încorporarea erbicidului Adengo 465sc in sol
 datorita mobilitatii si capacitatii sale de reactivare. 

 

Compatibilitate

În cazul unor infestari foarte puternice cu graminee, în soluri cu continut de humus de peste 3,5%, Adengo 465 SC poate fi utilizat impreuna cu alte erbicide. Pentru recomandarea dozei si a modului de aplicare se vor consulta specialistii firmei Bayer SRL.

 

ATENTIE: Toate preturile de pe site includ TVA 9% si sunt conforme cu Oferta de pret Ecoplant Galati

Scrieţi Review
Numele dumneavoastră:


Review-ul dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.